Poluarea suprinsa de Turistul clujean


Nu il cunosc personal desi locuim in acelasi oras. Mi-ar face placere. Cine stie? Poate candva… Ii vizitez deseori site-ul si observ ca are niste fotografii de o calitate foarte buna. este atent la detalii si la esajul pe care imaginile lui le transmit. Postul acesta, fotografiile facute unor pescari in raul Somes, printre gunoaie. Asta mi-a amintit niste aberatii care se intampla la noi, in Romania. Poluatorii, platesc taxe si amenzi ca sa poata deversa deseuri si substante in raurile din tara. Taxele le incaseaza Apele Romane. Credeti ca sunt folosite in scopul ecologizarii si epurarii apelor? Eu cred ca nu. Raurile din localitatea voastra cum arata si cat sunt de poluate? Va invit sa vizitati site-ul Turistului clujean si poate sa lasati o parere.

About Gabriela

Pasionată de cunoaștere, de literatură și scris.

Posted on 16 noiembrie 2010, in Impresii si imagini din calatoriile mele and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. Şi tipii aceia pescuiesc acolo? Iată nişte imagini care reflectă o imagine atât de sumbră a vieţii de azi încât nici nu mai ştii ce să spui…

  2. Da. Si cred ca nu pescuiesc doar de amorul artei. Sunt convinsa ca manaca pestii pe care ii pescuiesc. Asa cum sunt, dintre mizerii. Gandeste-te ca si pe celelalte rauri, situatia e cam la fel. Pescarii prind pesti din raurile noastre poluate, apoi ii duc acasa si ii consuma.

  3. nivelul de trai al multora e foarte scazut, nu-si permit sa manance sanatos. se bucura daca mananca…

    • sunt de acord. Dar noi trebuie sa luam atitudine. Eu asta nu inteleg. Cum isi permite o institutie, fie ea si de stat, ca in schimbul acceptarii poluarii sa primeasca bani? Toti marii poluatori, au primit termene de conformare de 2-3 ani, ca sa isi rezolve problemele de reciclare a deseurilor. Daca nu au facut-o, indiferent din ce motive, activitatea lor trebuie sa inceteze. Cat investeste statul roman in ecologizare, epurare, reciclare? Exista un partid ecologist despre care aud doar in camapniile elctorale. Exista asociatii care militeaza pentru problemele ecologice dar campaniile lor sunt firave si poate putine.

  4. gabico,ce spui tu suna bine,doar ca in tara asta exista legi doar pentru unii, iar banul face legea.cred ca ar trebui scris la intrare cum zicea dante „lasati orice speranta!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: