Revedere


Dragi prieteni, m-am întors acasă după o lungă absență. Am călătorit mult, am trăit mult, s-au întâmplat evenimente interesante în viața mea. Am trecut pe aici uneori, am găsit mesajele voastre și vă mulțumesc pentru ele. M-aș bucura să știu că mai sunteți aici. Mereu, când te întorci în casa în care nu ai fost o vreme, deschizi larg ușile și ferestrele să intre soarele și lumina, să simți freamătul locului, parfumul și acel ceva care te aduce mereu înapoi. Ridici uneori pivirea, peste gard, să vezi dacă te mai cunosc vecinii, dacă prietenii de demult îți mai sunt prieteni, dacă îți vin în întâmpinare cei apropiați. M-am întors cu drag pentru poveștile mele care cer să fie cunoscute, să iasă în lume, cu drag de voi. Iar dacă toate acestea v-au atras atenția, vă invit cu drag să treceți pe aici, la un ceai, o cafea turcească și o poveste.

Publicitate

About Gabriela

Pasionată de cunoaștere, de literatură și scris.

Posted on 20 ianuarie 2019, in Povestiri din Cartier. Bookmark the permalink. 6 comentarii.

 1. La bună revenire, Gabriela!
  După cum vezi, încă mai suntem pe aici, încă te mai așteptam să ne aduci poveștile tale. Iar de este și cu o cafeluță, cu atât mai bine, mai ales pentru mine, care sunt un cafegiu convins.

  • Pentru mine e o mare bucurie. Știu că multă lume a renunțat la blog, considerându-l demodat. Chiar dacă nu am postat, am mai trecut pe aici și mi-am recitit poveștile și mesajele. Mi-a fost dor de voi.

   • Cred că ar trebui să privim puțin diferit problema, căci… este la modă ceea ce mi se potrivește. Mi-am aruncat și eu o… antenă prin FB, dar acolo este cumva o altă lume, parcă mai grăbită, parcă mai superficială. Dar poate ca antena mea nu a ajuns acolo unde trebuia.
    Oricum, eu am rămas fidel blogului și blogurilor, poate pentru că suntem făcuți din aceeași plămadă.

 2. Asta e cea mai mare bucurie de azi, imi era dor de sufletul dvs asternut in cuvinte.

 3. Ce surpriză am găsit aici! După….cam multe luni de la publicarea acestui articol. Bine ai revenit, dragă Gabriela! Și sper din suflet că vei relua șirul povestirilor minunate cu care ne-ai încântat atâția ani. După atâtea călătorii, sunt sigur că ai muuuulte să ne povestești.
  Numai bine, multă sănătate și zile fericite! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: