Stadionul femeilor-50.000 de suportere la un meci al favoritei Fenerbahce


Va invit in Cafenaua turceasca sa urmariti Button CTun videoclip cu Tarkan, un cantaret de muzica pop, cunoscut deja. Si v-am mai pregatit o supriza. Un stadion unde , la unele meciuri, doar femeile si copii au acces. Vreti sa vedeti cum arata un meci la care participa 50.000 de suportere? Cafeneaua turceasca va asteapta.

About Gabriela

Pasionată de cunoaștere, de literatură și scris.

Posted on 7 martie 2013, in Cafeneaua turceasca and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 11 comentarii.

 1. Eeeeei … , dar nu e aşaaaa … S-a întâmplat o singură dată, când masculii au fost interzişi finndcă anterior se bătuseră ca chiorii, cei de la Fener cu cei de la Galata.

  • Ce nu e asa? Din 21. 09.2011 sunt meciuri la care doar femeile au acces si copii. Lucrand in cafenea, meciurile de fotbal erau cele mai vizionate. Si am vazut cu suprindere ca la meci, erau doar femei in tribune. Atunci am intrebat si mi s-a spus.

 2. La mulți ani de 8 Martie, dragă Gabriela!
  Multă sănătate și numai bucurii, îți doresc din toată inima! 🙂

 3. desi au fost interzisi masculii din motive de agresivitate, au venit 50 mii de fane Fenerbarce. Si 90 minute au cantat, huiduit echipa adversa, aruncat cu monede in teren, etc. Nu si-au facut sotii de rusine 😉 au venit bine pregatite.

 4. Arakelian, e posibil sa fe si asa ceva. NU cred insa ca toate au aruncat cu monede. Daca ar fi asa, jucatorii aia trebuiau sa plece imbogatiti de la meci. Dar de unde stii tu asta? Eu, de exemplu, nu am vazut asa ceva. M-am uitat oe mai multe inregistrari.

 5. La Mulți Ani !, doar zile fericite și pline de iubire îți dorim, alături de cele mai calde și sincere urări de sănătate și împliniri în viața profesională și socială !
  Acesta este un mesaj „clasic” pe care nu numai bunul simț ci și aprecierea pe care o simțim în ceea ce te privește, transformă „corvoada” și „rutina” trecerii prin astfel de aniversări într-o plăcere reală și sinceră.
  Dar dacă, din motive independente de voința ta și-a noastră, urările noastre nu te vor găsi în cea mai bună dispoziție sau stare sufletească, dacă feluritele și de multe ori nemeritatele amprente ale vieții nu te-au atins în ultimele zile într-un mod tocmai fericit, te rugăm să crezi, și să speri că TREBUIE să existe o lege a compensației, o lege care va face să vină și o zi începând cu care, toate anotimpurile să îți devină calde primăveri, învăluite în parfum de flori de câmp și începând cu care toate zilele să îți devină fericite și pline de iubire zile de „8 Martie”.
  Cu drag, Diana și Dan.

  • Diana si Dan.va multumesc pentru urarea voastra frumoasa. Primesc gandurile acestea cu drag. Cum nu sunt in tara, sarbatoarea aceasta si-a cam pierdut semnificatia. Aici e o zi banala. Doar soarele care a stralucit azi mai tari cu cele 18 grade, mi-a inveselit ziua. Ma bucur cand primesc randuri scrise de cei de acasa. Sa aveti si voi o primavara minunata, asa cum v-o doriti!

 1. Pingback: Triunghiul morţii | Un blog de poveste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: