Antologia gafelor


by silavaracald

Aveam un profesor de matematică și nu știu de unde-i venise porecla, dar îi ziceam Motoreta. De prisos să precizez că așa-i ziceam și acasă, de față cu părinții.
Și merge mama unui coleg la cancelarie, să-l caute, că puștiul avea ceva probleme la materia respectivă. Intră în încăpere și îi spune primului profesor care-i iese în cale: ”Aș vrea să vorbesc cu domnul profesor de matematică Motoreta!” Vă dați seama că, din momentul acela, și profii care nu-i știau porecla tot așa l-au numit. Dar tipul avea simțul umorului, așa că n-au fost represalii asupra mititelului. :)

Reclame

Posted on 1 decembrie 2010, in Antologia gafelor and tagged , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Acum stau si mă tot gândesc… încerc să caut o legătură între faptul că el era prof de mate si motoretă! 😀 Tare faza, oricum! Graţie vouă, s-a ales bietul om cu poreclă pe viaţă! :))

    • pai na. nici n era asa de rau. In scoala generala, cei mai multi dintre profesori aveau porecle. Cand ne intreba careva cine ne invata la scoala, raspundeam imediat:” Rata, Schiopul si Frigul”. 🙂

  2. totusi e bine. o fosta prietena de-a mea, venita la liceu din alt oras a mers sa se invoiasca de la domna profesoara ,,Virginica” de geografie. Iti dai seama ce a urmat…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: