sunt un virus albanez


V-ati intrebat vreodata cine sunt creatorii de bancuri, cum le vine inspiratia si cum arata ei? Sa va prezint pe unul dintre ei. Intr-o zi, in urma cu vreo 6 ani, Mirciulica, statea plictisit la calculator si se amuza citind bancuri despre albanezi. “ De ce nu a participat Albania cu flota in cel de-al Treilea Razboi Mondial? Pentru ca i s-a imbolnavit vaslasul”, “ Guvernul albanez a fost sanctionat ca a trimis in razboi doar doua tancuri. In cele din urma a acceptat. Le va trimite pe toate trei.” Asa ca s-a gandit care ar fi adaptarea pentru un asemenea banc, in lumea cibernetica. Si a inceput sa scrie. “ Buna! Sunt un virus albanez, dar din cauza tehnologiei sărace din ţara mea, nu sunt in stare sa-i produc nici un rau calculatorului tău. Asa ca sterge un fisier de-al tau, prefa-te speriat, iar apoi trimite mesajul acesta si altora.” Mi l-a trimis si mie. Bineinteles ca m-a amuzat si eu l-am trimis si altora. Dupa doua saptamani, urmaream la televizor emisiunea lui Teo , care amintea de acest banc primit pe mail, de la nenumarati prieteni. Si uite-asa, inspiratia lui Mirciulica s-a propagat  rapid lumea internetului. Ati fost vreodata creatori de bancuri care sa se transmita pe internet?

About Gabriela

Pasionată de cunoaștere, de literatură și scris.

Posted on 11 noiembrie 2010, in Povestiri din Cartier and tagged , , , . Bookmark the permalink. 11 comentarii.

  1. Carmen Negoita

    Nu am fost creatoare de bancuri, dar mai citesc din cele de pe net sau primite pe mail. Însă Mirciulică văd că are talent cu carul la crearea lor. Foarte bun bancul. 😀

  2. La chestii din asta e foarte bun…mai trebuie sa fie si la altele, mai serioase. 🙂

  3. Drăguț ,tare drăguț.În urmă cu câteva zile Prințesa Consoartă îmi spunea cât de mult îi apreciază pe creatorii de bancuri și interesant de unde își primesc ideile și inspirația.

  4. Simpatic tare, Mirciulică!Are simţul umorului. Aşa „viruşi” paşnici…să tot primeşti! Şi să mai şi râzi după „infectare”! Că de ceilalţi…numai de râs nu-ţi mai arde!
    Numai bine şi…aşteptăm şi alte „creaţii mirciuliene” 😀

  1. Pingback: BRAŞOV – PANORAMĂ DE LA TURNUL ALB (2) « Carmen Negoiţă FOTOGRAFII ŞI GÂNDURI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: