Fascinatia clipei


Parfumul ei abia perceptibil se prelingea pe langa obiectele din incapere. Ii simtea inca atingerile delicate pe maini si pe buze, caldura ei de femeie goala cuibarita in suflet ca o felina. Plecase pe neasteptate, chemata de un telefon urgent, in cel mai nepotrivit moment. Zgomotul usii inchise, pacanitul scurt al pantofilor cu tocuri foarte inalte se pierdu in intuneric.O masina demarase scrasnind. Nu privi  pe geam. Singur, contempland flacarile din semineu, victorios si infrant depotriva accepta. Nimic nu se compara cu un whisky bun, intr-o seara rece de toamna. Poate doar o femeie.

Posted on 17 Octombrie 2010, in Povestiri din Cartier and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 31 comentarii.

 1. … (mai mult nu pot scrie!).

 2. totusi cred ca o PALINCA romaneasca e mai buna, decat un whisky :))

 3. Un whisky bun intr-o seara rece de toamna sau o femeie! Grea alegere! 😀 Cred ca aici conteaza cat de bine a fost pastrat whisky-ul… sau femeia! :))

 4. Carmen Negoita

  Grea alegere pentru bărbaţi. Cei mai norocoşi le au pe amândouă. Depinde cât de bine au ştiut să păstreze şi whisky-ul şi femeia. Trebuie avute grijă de amândouă, dacă nu vor să rămână fără niciuna. 🙂 Foarte bun PA-ul, Gabriela.

 5. Un barbat adevarat va sti sa aleaga, sau sa faca in asa fel incat sa nu fie pus in situatia de a alege. 🙂

 6. Cu bani poţi avea oricând, oricât whisky.Să păstrezi o femeie lângă tine este mai complicat şi de cele mai multe ori banii nu au nicio legătură.

  • E adevarat Doina. Cu bani poti cumpara orice, un whisky sau o femeie. Dar a le pastra, si a avea cu ele o legaura sbtila in timp, trece de comercial. E ceva special, tine de rafinament si sentimente iar acestea nu se pot cumpara cu bani.

 7. imi place mult… cred ca ambele depind de niste gusturi dobandite si de un oarecare rafinament… ambele te schimba in moduri pe care nu le poti controla intotdeauna dar daca chimia aceea delicata ajunge intr-un echilibru – ambele iti pot da niste senzatii speciale, chiar daca, dupa parerea mea – a good whisky can beat some women but no whisky can beat that woman.

  • 🙂 foarte frumos a spus asta. Cred ca legatura intre un whisky bun si o femeie este aceea ca ambele ii creaza barbatului niste stari de suflet, niste senzatii, speciale.

 8. Şi îl lăsă cu ochii în soare… pardon lună! Noroc că o avut cu ce să se liniştească… 😀

  • Cristian, poate ca nu l-a lasat cu ochii in luna si in stele. A plecat dar, nu stii cat au stat impreuna. Poate ca ore, poate ca el spera ca ea sa stea intreaga noapte si au fost doar cateva minute sau cateva ore. Poate ca era o relatie discreta si ea era presata de timp sau poate ca, trebuia sa plece la avion, poate ca lucra intr-un domeniu unde esti oricand la datorie si esti sunat la cele mai neasteptate momente. 🙂 Scenarii, ipoteze,supozitii, mister.

 9. frumos, misterios,final in mai multe cozi pe peste. succes!

 10. !!!! hm, un whisky bun rezista comparatiei, dar doar dupa ce pleaca femeiea 🙂

 11. foarte interesant dar un ceai fierbinte cu putin rom cred ca e comparabil, cu cel mai bun whisky.

 1. Pingback: Copilul din noi « Noaptebunacopii's Blog

 2. Pingback: Un whisky bun. Primul palon « Călin Hera. PA-uri şi mirări

 3. Pingback: Silavaracald » Proiect

 4. Pingback: Cel mai bun whisky (despre proza arhiscurtă) « Călin Hera. PA-uri şi mirări

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: