Varsta succesului


Povestea unei fetite de 6 ani, care descoperit gustul succesului, datorita unui talent unic dar si al unor parinti care i-au cultivat talentul si au ales sa il  prezinte lumii intregi. Ma gandesc mereu ce ar trebui sa facem noi, aici, in tara, pentru a descoperi talentele adevarate si a le face cunoscute. Nu cred ca exista o varsta a succesului, dar sunt convinsa ca exista dincolo de tot de putem oferi noi, ca oameni, niste conjuncturi care trebuie sa fie favorabile.

Reclame

Posted on 25 iulie 2010, in Muzica and tagged , , . Bookmark the permalink. 8 comentarii.

 1. Cunhucturi au fost si sunt. Dintodeauna auzeai cazuri despre x, y dar la noi nu se ofera nimic. Nu sunt spectacole de genul celui din clip iar statul…

 2. La noi e mai simplu de organizat circ. Cu asta suntem obisnuiti. Cu lucruri ieftine, mizere, fara calitate. Pacat de atatea talente irosite.

 3. Pînă în urmă cu patru-cinci ani, sufeream efectiv cînd auzeam vorbindu-se de rău despre Ro.
  Bine că m-am mai vindecat.
  Mă mai doare dar, mai moderat că mare parte din durere s-a transformat în revoltă.
  Suntem neamul care ne pri.GONIM elitele, apoi, după ce vedem că unii reuşesc pe alte meleaguri, ne adjudecăm succesul lor. 😦
  Perspective de redresare ? ZERO.

  • sunt de aceeasi parere si sunt din ce in ce mai dezamagita. La noi, oamenii de valoare nu pot sa se afirme, iar daca printr-un miracol au facut-o, se gasesc sute si mii de personaje care sa ii traga in jos ori sa ii improaste cu noroi.
   Nu stiu daca ai vazut clipul acesta. Am mai scris candva. E povestea unui tanar in Kentucky, fost muncitor intr-un abator de pasari, ( meseria lui era sa prinda pui- chicken catcher), somer, imbracat foarte prost care apare la concurs si ajunge in finala. A fost rampa de lansare in cariera lui muzicala. http://www.youtube.com/watch?v=LqhbAZXB6JM&feature=related

   • N-am văzut clipul acesta în schimb, îmi aduc aminte cum a fost persiflat Costel Busuioc de toţi deontologii de pe la noi, pînă a reuşit în Spania parcă ?
    Apoi, uni se gudurau pe lingă el, tipînd în extaz : e român !
    Alţii negau inclusiv atunci evidenţa susţinînd în continuare căăă, blablabla; bleah.

   • exact. Imi amintesc perfect. La noi, s-a impamantenit ideea ca un om de talent, trebuie sa fie sclipitor si unic in toate domeniile. Vobeam la un moment dat cu un amic, muzician, care zicea despre Busuioc ca e „un impostor”, ca nu are educatie, nici cultura muzicala. In Romania, Costel Busuioc ar fi ramas un om amarat, cocosat de necazuri si fara nici o sansa. Ma doare sufletul cu ceea ce se intampla cu tara asta si cu caracterul oamenilor.

 4. Oameni care au doctorate la marile universităţi din lume, dacă vor să vină să lucreze aici, sunt umiliţi pînă îşi iau lumea în cap şi se duc învîrtindu-se. Mde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: